Nejnovější recenze ze sekce Misky a zásobníky pro psy
- funguje skvěle
Miska se velmi dobře udržuje čistá, může se dát do mikrovlnky, nepřejímá žádné pachy, není porézní, protože je porcelánová. Také moc pěkně vypadá, což ocení ti, kdo mají psa doma. Protože je pořád čistá, pes zní rád jí i pije. Je třeba počítat s tím, že ta větší varianta už něco váží, ale to je prostě dané materiálem, na druhou stranu ji tím pádem pes při jídle neposunuje po celé místnosti.
Praktická miska ... odolná
dobrá výška, starší kocour nemusí tak sklánět hlavu
- Dostatečně velká plocha i objem.
- Stabilní.
- Při venkovním použití hlavně v létě zelená barva misky přitahuje velké množství mušek.
- Gumový kroužek jako podložka není moc stálý a po cca 3 letních měsících popraskaný a každou chvíli asi praskne. Jinak jako celek OK.
- lehká, hezký tvar
Špatný dopravce. Misky by měli být zabalené v krabici.Misky potom přijdou poškozené .
Misky jsou opravdu super. Snadno se přenáší. Čekala jsem je menší, ale alespoň déle vydrží. Materiál působí kvalitně. Barvy jsou moc hezké.
- Kvalita
Super levné kvalitní víčko.
- Miska je v poho
- Myslela jsem že průměr 21cm je na hoře misky an ne průměr dole,tak že miska je malá
Se zakoupeným zbožím jsem spokojená.
kočky si nestěžují
Doporucuji, ale.....
Miska je kriva jiz z vyroby, to ze silikon proste nedrzi moc tvar je videt i zde. Vyrobce se snazil tomu predejit silikonovymi vzperami zespodu, takze se nemusite bat vyliti, ale obcas nejake vybouleni zustalo.
Jinak jsme obdrzeli v krasne ruzove barve, pro nase potreby (misku mame na miste, kde se muze prehlednout, a slapnout do silikonu je bezpecnejsi, nez rozslapnout plast ci sklo), takze spokojenost.
Prekvapila nas velikost, vhodne i pro vetsi pejsky(napr. kokr)
- hůře se otvírá, víko drží docel fest
- Levné
Zvířátka spokojený a já taky děkuji
Jednoduchá nerezová miska na vodu, krmení pro psy a jiná menší zvířata. Vyhovuje mi jak velikostí a zejména cenou. Mohu pouze doporučit.
Pejsko ví moc vyhovují, misky jsou pohodlně nastavitelné, mají dobrou stabilitu a vypadají pěkně. Všem doporučuji.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »