Nejnovější recenze ze sekce Misky a zásobníky pro psy
Dobrý den, jsem ráda že misky jsou v dostání v různých barvách.
Dobrý den,misku mám pro kočku na cestování a je velmi praktická. Jsem ráda, že jde složit a v tašce nezabere žádné místo.
Používáme s holkama kočičíma chvilku, ale v pohodě. Koupili jsme na vodu, kterou měníme několikrát denně, protože stará nádoba prostě odešla. Plánujeme koupit fontánku.
- Největší výhodou je spokojená číča.
Hezká.. pro kočku ale dost veliká
Hezká miska pro mojí princeznu.
fontána Eyenimal SMART Bloom 2 l
Roman Srba
Přidáno: 15. srpna 2024
(naposledy upraveno 15. srpna 2024)
Zakoupeno v Elektronické výcvikové obojky
- Tichá fontánka, která vás v noci neruší
- Pro menší zvířata jako jsou kočky a menší psy je tato fontánka naprosto ideální
- Dobrý radar na spouštění vody, pokud nechcete aby voda tekla nonstop.
- Snadná údržba
- přehledný manuál
- pokud doma máte tvrdší vodu. Je potřeba dělat častější údržbu čerpadla
Tichá fontánka, která vás v noci neruší.
Pro menší zvířata jako jsou kočky a menší psy je tato fontánka naprosto ideální
Výhoda je u této fontánky radar na vodu. Pokud nechcete aby vám voda tekla stále. Doporučuji zapnout funkci radar. Tato funkce vám bude sloužit k tomu, že když se váš mazlíček k fontánce přiblíží radar to zaregistruje a voda se spustí.
Fontánka je i velice jednoduchá na údržbu. Je ale potřeba starat se o čerpadlo. Pokud máte doma tvrdou vodu, tak je potřeba dělat častější údržbu čerpadla. Doporučuji dávat do fontánky vodu např. z Brity.
bezvadná skládací miska na cesty
- Super misky pro střední plemena
- Velka stabilni miska
- Laska na prvni pohled
- .
- 12 kg granulí se určitě nevejde
- UV filtr byl hlavní faktor pro koupi
- Jednoduchý, čistý vzhled
- Horní část pohodlně dosedá na nádobu, opletený kabel
- Ovládání aplikací
- Chybí možnost se v aplikaci podívat, kolik je ve fontáně vody
- Kabel od čerpadla je příliš krátký a špatně se čistí
- Fontána může být propojená pouze s jednou aplikací - s jedním mobilem
- Fontána má hrozně silné světýlko, v noci ozáří celou místnost. Někomu by to mohlo vadit, pokud hodlá mít fontánu v obývané místnosti.
- Propojení fontány s mobilem bylo poměrně jednoduché (Apple okamžitě, u Androidu bylo třeba povolit v aplikaci přístupy, ale jinak v pohodě).
- Tím, že fontána nemá okénko, aby byla vidět hladina vody, jsem čekala, že v aplikaci uvidím ukazatel/číslo množství vody. Nikde nic. Musím spoléhat, že mě aplikace upozorní, až bude málo vody. Pokud to chcete jen tak pro jistotu zkontrolovat (pokud třeba jdete na celý den pryč) musíte odklopit víko a skutečně se podívat přímo dovnitř.
- Čerpadlo je na dno fontány uchycené přísavkami a z něj vede kabel natvrdo do dna fontány, kde je konektor pro zapojení do sítě. Každopádně kabel od čerpadla (kterým je tedy čerpadlo prakticky přivázané ke dnu) je příliš krátký na pořádnou údržbu - nelze vytáhnout ven.
Celkově svou funkci plní, věděli jsme, že fontána není nikde moc zrecenzovaná, tak jsme šli do neznáma. Nemáme v úmyslu pořizovat jinou a nám celkem vyhovuje. Ovšem vědět tohle vše předem, asi bychom ji nepořídili.
- Krásná miska, kvalitní. Velikost akorát pro AUS. Ale chodí se z ní napadat i cotonek
- Spokojenost.
Skladná cestovní miska, ještě jsem ji ale nepoužila.Pro cestování se zvířátky je super
- Spokojenost
Curver Petlife Multibox 6 l
Přidáno: 31. července 2024
(naposledy upraveno 31. července 2024)
Zakoupeno v 4home.cz
- Vyhovuje stačil na 3 kg granulí