Nejnovější recenze ze sekce Misky a zásobníky pro psy
- Nefunkční pro krmení.
- Dobrý poměr cena výkon
Misticku jsme koupili uz po druhe, pejsek ji ma moc rad
S produktem jsme spokojeni.
Miska neklouže a vypadá hezky.
Miska krásně drží i na hladké podlaze. Je to kvalitní výrobek.
Šikovná pomůcka.
Som spokojná a budem aj na ďalej objednávať produkt. Ďakujem.
Kvalita a dobrá cena
- Nekvalitní výrobek. Stojan se ohýbá i při malém množství obsahu v miskách, centrální tyč se uvolňuje a protáčí.
Vše ok
Tyhle misky máme už pro prvního kocourka, teď jsem koupila i pro kočičku, plocha je trochu víc nakloněná, ale kočičce to nevadí :)
- Ne zcela měkký silikon. Něco mezi plastem a silikonem. Bohužel to bude mít brzy vliv na trvanlivost misky.
- Ne zcela měkký silikon, něco mezi plastem a silikonem. Bohužel to bude mít brzy vliv na trvanlivost misky.
- Funguje perfektně, předčil očekávání. Kamera, detektor pohybu, přenos zvuku lze oboustranně, možnost přidat krmivo tlačítkem v aplikaci nebo automaticky, záběr na množství granulí v misce lze zajistit jen vhodně umístěným zrcadlem.
- dělá co je v popisu
- lze použít baterie nebo napájení ze sítě, kabel je dostatečně dlouhý, ale má jen usb konec
- baterie nejsou součástí balení
- chybí zástrčka
Produkt funguje dle popisu, teprve zkoušíme, ale kočka s ním nemá problém, hned z misek baštila. Nemusí si zvykat. V poslední době nás kočka budila opravdu brzy, tak tím zkoušíme vyřešit ranní krmení. Lze použít i pro mokré krmení - kapsičky apod. Nastavení času na 5 dávek je super. Přes den zpestříme pamlskem.
Nevýhoda, když vstanu, tak stejně chce další krmení :-) Tak ji porci dělím.
Perfektně a pevně sedí na plechovce, splnilo očekávání.
- sensor pohybu
- extrémně tichý chod
- velký zásobník na vodu
- průhledná nádoba na vodu - člověk vidí aktuální stav
- nabíjení přes USB
- bezdrátový
- sice dražší, ale velmi kvalitní
mám ho pár dní, zatím nemám dlouhodobou zkušenost,
zdá se být v pořádku
- Premiový vzhled
- Je to odfláknuté, mimo peckový design je tento produkt naprostý krám, upřímně ani nemám sílu sem vše rozepisovat ale 12 bodů bych našel.
- Dole jsem našel slot na bateriové články z druhé světové... Jako fakt? 3x 18650 by nešlo že? Nééé..
- Miska je kus 0.1mm plechu, jako fakt?
- Sype to polévkovou lžíci :D :D ( testováno i na jakýmsi zrní pro čivavy )
Zrychleně: Nejde se spárovat, asi to neumí pracovat s seskupenými wifi dohromady a vypínat si to opravdu nebudu. Mód párování >> připojíte se skrze WIFI do krmiče a z krmiče se máte lognout na vaši wifi je taky kravina.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »